Dezmembrari

Glam Car Service este cel mai mare parc de dezmembrari auto, marca: Mini-Cooper, dar ofera si o gama larga de produse auto din dezmembrari piese second hand sau piese noi + vanzari auto.
Alegand Glam Car Service beneficiati de livrare rapida in 24 de ore in toata tara garantie pentru piesele livrate o gama foarte extinsa de piese auto in stoc iar in cazul produselor care nu corespund cu specificatiile sau au fost livrate gresit va asiguram schimbul produsului sau dupa caz va returnam banii. Daca sunteti interesati de piese auto second hand si noi originale aveti sansa extraordinara sa va ajutam.


Oferim serviciile si furnizarea produselor noastre catre clientilor nostrii cu profesionalism si seriozitate oferta adresandu-se tututror celor ce apreciaza si isi doresc piese de calitate persoanelor particulare, dealeri unitatilor service si deasemeni altor retele de vanzare.
Asiguram produse si servicii de inalta calitate care sa satisfaca toti clientii nostri cu certitudinea ca produsele cautate sunt pe deplin functionale .
Toate piesele sunt originale nu aftermarket cu garantie si factura . Oferim o gama larga de piese auto din dezmembrari provenite de la cele mai bune brenduri din industria auto.

 

  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Dezmembrari